Spuiten

Leder meubelen spuiten en renoveren CVJ Leder meubel restauratie heeft zelf ontwikkelden formules om oud gebruik leer weer als nieuw te maken.

Heeft u een mooie antieke maar versleten stoel of een verkleurde tweedehands designstoel op de kop getikt? Besloten uw bank eens een andere kleur te geven. Wij spuiten uw leren meubels met een fraaie finishing die het authentieke karakter in ere hersteld of met een kleurcombinatie of leerdesign naar uw smaak.

Renoveren

Indien het leer kapot of versleten is waardoor het niet mogelijk is met een verfbehandeling te renoveren. Kunnen wij de slechte delen vervangen door nieuw leer. Daarna wordt dit op juiste kleur gebracht.

Vaal, versleten, kattenkrabbels, doorgezakte zittingen of verschoten door zonlicht. Wij herstellen de kleur, repareren, vullen kussens en maken u leren meubelen weer als nieuw. Uw leer behoud zijn vertrouwende uitstraling en souplesse.

U kunt bij ons terecht voor:

Heeft u vragen over onze diensten, wilt u advies of prijs indicatie
vraag vrijblijvend een offerte aan of
bel 06 23 808 647 wij staan u graag te woord

CVJ Stoffeeratelier

Cvj stoffeeratelier is een familie bedrijf en werken al decennia lang van generatie op generatie ons bedrijf werk vakkundig en met hoogwaardige kwaliteit materialen

Bedrijfsgegevens