Reparatie - Reinigen - Oosterse tapijten

Tapijten zijn herkenbaar aan motief, kleur, knoop en materiaal gebruik. Deze kenmerken zijn van groot belang voor de restaurateur. Om een optimale restauratie te bewerkstellingen, met speciale geïmporteerde materiaal (wol, katoen, kleurstof, gereedschap, reinigingsmiddelen), worden bij CVJ oosterse tapijt atelier perfect uitgevoerd.

Voor reparatie van tapijt met een gat wordt uw tapijt op een raamwerk gespannen. In de gaten worden nieuwe inslag en scheringdraden aangebracht waarna, een qua motief kleurstelling, een perfect nieuw stuk handmatig wordt ingeknoopt. Wij verven de wol zelf om de gewenste kleurstelling perfect na te kunnen bootsen.

Reinigen

Wij gebruiken de nieuwste machines om uw tapijt te reigen. Op deze manier kunnen wij garanderen dat uw tapijt niet beschadigd. Sommige tapijten zijn zo fijn dat het verstandiger is om het met de hand te reinigen, wij kunnen een inschatting voor u maken.

Heeft u vragen over onze tapijten en diensten, wilt u advies of
prijsindicatie vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 0623808647
Wij staan u graag te woord. NEEM CONTACT MET ONS OP!

GRATIS haal- en brengservice!

Wij zijn ontzettend blij met ons beroep als restaurateur van tapijten en beoefenen dit beroep dan ook vol passie uit. Het mooie is dat wij nog steeds gebruik maken van ouderwetse materialen en gereedschappen, hierdoor kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden. Daarnaast vinden wij service ook zeer belangrijk.

U kunt bij ons terecht voor:

CVJ Stoffeeratelier

Cvj stoffeeratelier is een familie bedrijf en werken al decennia lang van generatie op generatie ons bedrijf werk vakkundig en met hoogwaardige kwaliteit materialen

Bedrijfsgegevens